Původ vína
Vlastnosti
Typ
Červené víno
Ročník
2019
Odrůda
Klasifikace
Vinho Regional Alentejano
Obsah alkoholu
14,0
%
Obsah cukru
0,4 g/l
Kyseliny
5,2 g/l
Objem
0,75 l
pH
3,68
Vinař
Pedro Pereira Gonçalves, Vasco Rosa Santos
Výroba vína
Výnos 6,5 tuny z hektarů. Hrozny přepravována v boxech po 20 kg a uložená po dobu 48 hodin v chladicím boxe při 0°C. Macerace proběhla při kontrolované teplotě 8°C v nerezových tancích po dobu 3 dnů. 18 měsíců zrálo v nových francouzských dubových sudech. Omezená šarže jen 3600 lahví.
Vyzrávání vína
18
měsíce
Archivace
5 - 10 let.
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.